BesteBloggers

Blogger

Muchable

muchable.nl

Muchable is een fashion, lifestyle en reisblog met een creatieve tint.

Groningen

5 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Muchable heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  een jaar geleden

  Outfit herfstkriebels

  outfit herfstkriebels

  Grappig feitje: altijd als ik een outfit online zet waarvan de foto’s gemaakt zijn door Myrthe, dan zie ik haar vaak ook diezelfde dag dat het artikel online komt. Zo ook vandaag! De herfstige outfit foto’s in dit artikel zijn laatst gemaakt toen er nog blaadjes aan de bomen hingen, zulke fijne kleuren!


  Vandaag reis ik af naar Scheemda, een plek in Groningen waar ik nog nooit eerder ben geweest. Het wordt weer een leuke dag, vol met fijne foto’s en gezelligheid! Myrthe ontmoette ik op mijn eerste meeting, 5 jaar geleden. Ondertussen is zij al een aantal keren mij komen opzoeken maar ben ik nog nooit naar haar afgereisd.


  Verder is mijn vakantie vrij rustig, ik doe misschien minder dan ik zou willen, maar voor het eerst kan ik dat accepteren. Over een paar dagen begint school namelijk alweer, alleen daar al aan denkend krijg ik het al benauwd. Ik kan niet wachten om weer eens lekker op reis te gaan, who’s with me?

  Meer van Muchable:

  mijn travelbucketlist

  unboxing januari boekenbox happyreads

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.