BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Saudadespt heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  4 maanden geleden

  Polvo guisado com feijao branco

  polvo guisado com feijao branco

  Ik ben echt gek op inktvis. In alle soorten en maten en ik kook er dan ook graag mee. Vandaag gebruik ik het om een soort stoofpotje van te maken. Want het is echt niet alleen geschikt voor calamares. In Portugal hebben alle verschillende soorten ook een andere naam. In het Nederlands weet ik vaak niet eens hoe het heet en moet ik het opzoeken. Als je inktvis goed klaarmaakt is het nooit taai, iets waar Nederlanders toch vaak bang voor zijn (denk aan die vieze elastiekjes in de inktvisringen uit de diepvries…). Mijn tip, altijd zelf maken!

  Meer van Saudadespt:

  peixinhos da horta

  surf a yoga innerlijke rust

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.