BesteBloggers

Blogger

Globegirl

Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Zo ontdek ik graag de wereld!

@Schiedam

7 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Globegirl heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  een jaar geleden

  Prachtige treinrit door schotland fort william n mallaig

  prachtige treinrit door schotland fort william n mallaig

  Schotland is een land dat steeds vaker bezocht wordt en dat vind ik helemaal terecht. Wij bezochten Schotland als cadeau voor mijn vaders verjaardag, die altijd al eens naar Schotland wilde. Natuurlijk gingen wij zelf ook mee. Tijdens onze dagen daar besloten we een treinrit door Schotland te maken. Dit zodat we dan allemaal kunnen genieten van de omgeving, ook degene die rijdt. Nu neem ik jou mee op deze prachtige treinrit van Fort William naar Mallaig.


  De beginnen in Fort William, het beginpunt de deze treinrit. In Fort William kun je kiezen, de oude stoomtrein of de "normale" trein. De Jacobite stoomtrein rijdt maar twee keer per dag en is meer dan twee keer duurder dan de Scotrail ("normale") trein. Wij besloten de normale trein te nemen en ik moet eerlijk zeggen, zelf maakt het mij niet vele uit. Ik heb vooral genoten van de prachtige omgeving en dat kan vanuit allebei de treinen even goed, ze rijden namelijk precies dezelfde route.

  Meer van Globegirl:

  dit is waarom jij west kalimantan moet bezoeken

  sta op de evenaar in pontianak bucketlist item

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.