BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  10 maanden geleden

  Producten van guhl die overtollig haarvet laat verdwijnen

  producten van guhl die overtollig haarvet laat verdwijnen

  Fijne haarverzorging vind ik gewoon belangrijk. Ik hou ervan dat producten mij het juiste gevoel geven, jij ook? Nou kreeg ik laatst de nieuwe Shampoo en Crèmespoeling van Guhl. Nou heb ik eerder producten gebruikt van Guhl maar zouden ze net zo goed zijn? Ik ben erg benieuwd!


  Wat beloofd Guhl:

  Guhl beloofd met deze nieuwe producten je een frisse en verzorgde haaraanzet te creëren, en jou verzorgde punten te beloven. Naast dat zorgen deze producten ervoor dat de gespleten haarpunten verdwijnen. Nou heb ik een kappersopleiding gevolgd, en ik weet dat gespleten haarpunten nooit meer kunnen herstellen. Dus ik ben vrij sceptisch over deze producten.


  Waar moeten haarproducten aan voldoen (volgens mij)

  Shampoos en Crèmespoelingen zijn op zich allemaal hetzelfde. Ze zijn met dezelfde bestandsdelen gemaakt, dus verschillen ze ook niet. Dit heb ik allemaal geleerd in mijn oude opleiding. Je kunt natuurlijk een bepaalde olie of andere bestandsdelen toevoegen die je haar net dat beetje helpen. Zo doet Guhl dat ook.


  Vooral tijdens de zomer kan mijn haar wat extra verzorging gebruiken. De zon beschadigd me haar ontzettend. Als ik producten binnenkrijg zorg ik ervoor dat ik alles uitgebreid test, zo ook met deze nieuwe producten.

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.