BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  6 maanden geleden

  Professioneel theeleuten

  professioneel theeleuten

  Theeleuten. Ik hou ervan. En aangezien ik geen koffie lust (geloof me, ik zou het willen met twee jonge kids in huis!) leut ik heel wat af, haha. De standaard theezakjes uit de supermarkt kennen we allemaal wel, maar wist je dat je het thee drinken ook naar een hoger niveau kan tillen? Een vriendin en ik probeerde de heerlijke theetjes van Simon Lévelt. Hoe dat smaakte? Je leest het vandaag op de blog!  Theetje doen?

  Appte ik mijn vriendin Lindsay laatst want wij doen heel graag een theetje. En dat doen we ook al heel lang aangezien we al -jawel- 33 jaar vriendinnen zijn. En je kunt wel stellen dat wij ervaren theedrinkers zijn. En gek op kokos. Dus dat er thee met kokossmaak aanwezig zou zijn was vanzelfsprekend.


  Misschien dat je het merk Simon Lévelt wel kent vanwege hun, volgens mijn man, “goeie koffie”. Nou, ik lust geen koffie- zelfs geen met melk overgoten latte- dus ik hou het bij de thee. En voor thee moet je dus ook bij Simon Lévelt zijn! Een tijdje terug kwam mijn fijne pakketje met deze profi thee dus binnen!


  Het pakketje bestond uit drie heerlijke smaken verse thee, een thee-ei in de vorm van een hartje en een hele toffe mok! Dat zou helemaal goed komen met die thee-date. Toch?!


  Theeleuten maar! Lees verder op de blog!

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.