BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Laylabloglife heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  3 maanden geleden

  Qaa

  qaa

  Hey,

  Ik heb jullie gevraagd om vragen te stellen & vandaag geef ik daarvan de antwoorden. Ik had meer dan 50 vragen maar ik heb er een paar uitgepikt :) Als je nog vragen hebt kun je ze zeker hier nog stellen & dan beantwoord ik ze zeker in een volgende post of misschien in een volgende Q&A. 


  HOE, WANNEER EN WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?

  Rond Juni 2016 had ik op youtube een reclame gevonden om zelf je eigen site op te stellen. Heel enthousiast heb ik dat gedaan. Ik had eerst een knutselsite gemaakt, maar die vond ik maar bof. Vervolgens dee ik een foto site op wix en nog vele andere sites in die stijl. Rond begin 2017 begon ik mijn eerste blog, maar ook die was niet heel leuk. Mei-Juni vorig jaar begon ik uiteindelijk deze blog. Ik heb het zelf altijd al leuk gevonden om mijn foto's te delen en daarom begon ik een blog. Naast instagram & pinterest is dit een hele gemakkelijke wijze om eigen foto's te delen :) 


  WAT IS JE MOOISTE SAMENWERKING?

  Dat van woodies vond ik heel leuk :) Ik kreeg 2x een groot pakketje opgestuurd met leuke kaarsen & ik ben echt fan van kaarsen. Maar de agenda & de andere papeterie spullen vond ik ook geweldig. Ik denk dat die 3 samenwerkingen mijn favorieten zijn, hoewel ik elke samenwerking eigenlijk leuk vond! 


  WAT IS JE MOOISTE REIS? 

  Ik heb enkele hele leuke reizen gemaakt, maar mijn favoriete is denk ik mijn reis in de Sahara. Ik was in Algerije geweest & dat was gewoon top. Ik ben er geweest toen ik 5 jaar was, anders gezegd in 2010. Ondertussen is het weer een stuk gevaarlijker, echt jammer. 


  WAT IS JE GROOTSTE VOORNEMEN VOOR 2018?

  Slapen, slapen en nog eens slapen. Ik ben de hele tijd moe & dat is echt heel irritant. Daarom probeer ik allerlei zaken om een betere slaap te hebben. Maar als je meer voornemens wilt lezen moet je zeker even mijn voornemens post lezen (met tips om zelf voornemens te maken) & mijn brainstorming over 2017 :)


  WAT IS JE FAVORIETE POST DIE JE HEBT GEPOST? 

  Hmmm... Ik vind mijn herfst- & winterdecoratie posten heel leuk, maar tegelijkertijd vind ik mijn slaapproblemen post het lezen waard :) Wat denken jullie? Laat het weten in de comments. 


  WAT IS JE LIEVELINGSSPORT?

  Zonder nadenken; klimmen. Ik klim sinds ik 5 ben & ik vind het nog altijd mega leuk. Natuurlijk zijn er momentjes geweest waar ik wat minder gemotiveerd was of helemaal niet meer vorderde. Maar het is nu zeker mijn lievelingssport. Daarnaast vind ik dansen & lopen ook mega leuk :) Wat is jullie lievelingssport? Laat het weten in de comments.   Zo, dat waren enkele antwoorden op de vragen die jullie hebben gesteld :) Volgens mij komt er een deel 2, maar dat is pas later ♡ Deze week komt er nog een derde post online, daarna is het weer 1x per week een post. Hopelijk ga ik dat rithme kunnen bijhouden naast school. Jullie kunnen mij ook volgen op instagram (@layla_bloglife) of jullie inschrijven voor de nieuwsbrief.


  See you soon xoxo Layla


  0 Reacties
  LAAT EEN ANTWOORD ACHTER.  Meer van Laylabloglife:

  plan with me 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.