BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Jullens heeft een artikel gedeeld in Muziekblogs
  12 maanden geleden

  Saucijzenbroodje bij koninklijke beschikking

  saucijzenbroodje bij koninklijke beschikking

  “Zoals afgesproken hierbij de verdeling van de dozen mbt de bestelling van de sauzcijnbroodjes”


  Ploeg C 21 stuks

  Verlading 10 stuks

  Kantoor 20 stuks

  Lab 15 stuks

  Maintenance 22 stuks


  “Graag rond 10 uur gebracht, en wilt u de rekening bijvoegen, zodat de boekhouder deze ’s middags kan betalen?


  Het is één van de ongeveer 10 bestellingen die ik per jaar ontvang. Of ik een handel in saucijzenbroodjes ben begonnen wat jullie nog niet wisten? Integendeel, maar een naamgenoot van mij doet dat bij Koninklijke Beschikking al bijna 100 jaar. Patisserie Jullens uit Delfzijl bakt onder onze gezamenlijke achternaam het lekkerste brood, gebak en natuurlijk saucijzenbroodjes.


  Waarom ik regelmatig bestellingen krijg uit de zeehaven van Delfzijl is niet zo gek. Onze domeinnamen beginnen allebei met jullens. Alleen is mijn domeinnaam jullens.nl en die van de banketbakker jullens.com. Ik denk dat de waarschijnlijkheid bij het typen van het mailadres jullens.nl in sommige gevallen meer voor de hand ligt dan jullens.com en krijg ik daardoor de meest prachtige bestellingen door.


  Al heel wat jaren geleden kreeg ik ook een keer een berichtje van de plaatselijke HEMA in Delfzijl. Uit de mail kon ik opmaken dat er weer een vergadering gepland stond voor de plaatselijke middenstand, en vroeg de heer van de HEMA aan de bakker of hij weer voor het gebak wilde zorgen…. En zo uit het niets kwam de echte Pietje Bel in mij boven, en kon ik de verleiding niet weerstaan om een grap uit te halen, en schreef terug:


  “ Nou, dat wat ik wel, maar eigenlijk ben ik voor een keer ook wel benieuwd naar de beroemde tompoucen van de HEMA”

  (lees hele blog op site)


  Meer van Jullens:

  paging dr. beat

  wat zing jij nog mee van de top 40

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.