BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  5 maanden geleden

  Shoplog hema leuks voor ladies

  shoplog hema leuks voor ladies

  Nee, ik shop écht niet graag. Hate it! Ik bestel liever dingen online en stuur het dan net zo vaak weer terug omdat het dan niet goed is, haha, want eigenlijk moet je het gewoon passen. Punt. Maar dat is dus gedoe. Vind ik. Dus als ik per ongeluk ergens iets leuks tegenkom in een winkel dan gris ik het ook meteen mee. En klaar. Vorige week bij de Hema had ik zo’n euforisch momentje! Kijk hoe leuk!


  Ik ging voor een cadeaukaart naar de Hema, maar vanuit mijn ooghoek zag ik DIT! Wat is het? Een jurk? Een tuniek? Oversized blouse? Don’t know maar ik rende er zowat naartoe, haha. In mijn mama-hoofd zag ik namelijk de heerlijke makkelijkheid er al van: legging eronder, laarsjes aan en hello simpele hipheid! Jij wil ‘m nu ook he? Hij hangt er voor 3o euro!
  Meer leuks vind je op La Log.nl!

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.