BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Thegirlinbed heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Shoppen voor spieren

  shoppen voor spieren

  Naast ademen, eten en drinken is shoppen zo’n beetje een van m’n levensbehoeftes waar ik volop mijn aandacht aan besteed. Er gaat (bijna) geen dag voorbij zonder dat ik even langs de digitale rekken vol verse truien scroll. Ik neus graag tussen de kantoorspulletjes op hema.nl en zelfs is boodschappen doen via ah.nl is een activiteit waar ik me op verheug. Het allerliefst doe ik dat in de echte winkels, maar die vlieger gaat niet altijd op. Ik heb een spierziekte waardoor ik vaak thuis op bed lig. Maar nu heb ik iets gevonden waardoor ik met een gerust hart door kan shoppen: ik shop nu met een doel. Zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren! 

  Meer van Thegirlinbed:

  2 simpele voornemens

  designer snow globes

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.