BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  een jaar geleden

  Slechte beautygewoontes die wij vrouwen allemaal ondernemen..

  slechte beautygewoontes die wij vrouwen allemaal ondernemen..

  Wij vrouwen maken zichzelf weleens schuldig aan een meerdere beautygewoontes. Hiermee bedoel ik dat wij weleens een puistje uitknijpen, terwijl dat bijvoorbeeld niet echt handig is! Natuurlijk zijn er meerdere dingen waaraan mij ons schuldig maken.. en die gewoontes heb ik als gewoonlijk weer op een rijtje gezet!


  Slapen met Make-up op

  Vroeger was ik nogal naïef: dat kan toch geen kwaad dacht ik? Tot dat ik onder de Acné zat.. Je huid reinigen is een van de belangrijkste stap je aan het einde en begin van de dag onderneemt. Het je make-up trekt werkelijk in je huid, en dat moeten wij vrouwen niet willen.

  ...

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.