BesteBloggers

Blogger

Evelyn

Hey ik ben Evelyn en ik ben een communicatiestudent op mijn blog deel ik alles waar een student mee te maken krijgt!

3 volgers — 0 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Evelyn heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  Stabilo boss pastel markers voor vrolijke notities.

  stabilo boss pastel markers voor vrolijke notities.

  Het leven wordt in mijn beleving altijd vrolijker wanneer er pastel wordt toegevoegd, want ik hou (met nadruk op hou) echt van pastelkleuren. Wanneer je mij een tijdje kent weet je dat ik eigenlijk alles in pasteltinten koop, het is ook een beetje een jacht geworden voor mij. Ik baalde er voorheen altijd van dat er maar geen manier was om met pastel markers in mijn notities te werken. Hiervoor heb ik ‘eindelijk’ de ultieme oplossing gevonden.

  Meer van Evelyn:

  plan with me mascha planner

  studeerplek diy

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.