BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Saudadespt heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  11 maanden geleden

  Street art route in estarreja

  street art route in estarreja

  Nu breng ik toch al een jaar of vijftien vrij veel tijd door in Portugal, maar van Estarreja had ik nog nooit gehoord. Dat doet vermoeden dat er niks te zien is in dit dorp met nog geen achtduizend inwoners. Foute conclusie, zo ontdekte ik onlangs. Er is een fraai natuurgebied, maar daar vertel ik een andere keer over. Vandaag wil ik het hebben over de te gekke street art route die je hier kan wandelen. Daarmee ontdek je én het dorp én bijzondere, urbane kunst van internationale kunstenaars.

  Meer van Saudadespt:

  zo wordt port gemaakt

  licor 35

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.