BesteBloggers

Blogger

Globegirl

Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Zo ontdek ik graag de wereld!

@Schiedam

7 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Globegirl heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  12 maanden geleden

  Suppen de watersport voor iedereen

  suppen de watersport voor iedereen

  Op woensdag 3 mei 2017 werd mij gevraagd of ik die aankomende zaterdag wilde suppen in Kijkduin. Ik dacht ‘’Suppen’? Wat is dat?’’. Suppen, oftewel Stand Up Paddling, is een watersport waarbij je op een soort surfboard staat en je voortbeweegt door te paddelen met een paddle. Nu denk je vast ‘’Oooh dat heb ik wel eens vaker gezien’’. Misschien in de grachten van Amsterdam of in de meren vlak bij jou in de buurt en misschien zelfs bij jouw yogalessen.

  Meer van Globegirl:

  dit is waarom jij west kalimantan moet bezoeken

  sta op de evenaar in pontianak bucketlist item

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.