BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Bowiien heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  9 maanden geleden

  Tag in de agenda van...

  tag in de agenda van...

  Ik zag een artikel op 2WMN over de agenda van Vera Camilla. Dat vond ik zo’n interessant artikel dat ik het niet kon laten om de vragen zelf ook in te vullen in de vorm van een soort tag. De vragen / artikel heb ik dus niet zelf bedacht. Klik hier om naar het originele artikel te gaan. Kijk je mee naar mijn antwoorden op de gestelde vragen?


  Heb je überhaupt een agenda of ben je daar allergisch voor en zie je wel waar het schip strandt?


  Ik gebruik zeker wel een agenda. Zonder een agenda zou mijn leven zo onoverzichtelijk worden. Ik zou echt van alles vergeten en ik zou daar niet gelukkig van worden.


  Meer van Bowiien:

  getest telefoon standaard a powerbank

  geslaagd a door studeren

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.