BesteBloggers

Blogger

Veusteveul

veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie! Naast blogger ben ik moeder, werknemer en vrijwilligster. Kortom, ik ben altijd bezig!

Wageningen

37 volgers — 24 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Veusteveul heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Tea topic 41 wie heb je het laatst gebeld

  tea topic 41 wie heb je het laatst gebeld

  Zondag…. Tea Topic tijd! Het is dat zondag gewoon mijn vaste Tea Topic dag is, anders was er een heel ander bericht online gekomen. Stiekem heb ik namelijk weer een hele leuke winactie klaar staan voor morgen! Maar goed terug bij vandaag, Tea Topic #41 een hele simpele vraag die best wel weer leuk is om te beantwoorden!


  De vraag voor deze week luidt: “Wie heb je het laatst gebeld?”  Tea Topic: Wie heb je het laatst gebeld?

  Bellen of ‘appen’


  Om eerlijk te zijn moest ik mijn logbestand bekijken op mijn telefoon… ik bel niet zo heel vaak meer, ik stuur sneller een whats app berichtje!


  Bellen is soms gewoon niet handig of je weet dat als je gaat bellen het allemaal wat langer duurt als dat je eigenlijk wil. Om die reden stuur ik regelmatig een app waar ik misschien een jaar geleden nog zou hebben gebeld. Tijden veranderen kennelijk!


  Mijn logbestand ~ bellen


  Omdat ik het leuk vind om wat verder te kijken zal ik wat meer vertellen over mijn laatste telefoontjes!


  Als laatste heb ik mijn zusje gesproken gisteren, ik belde haar om iets te vragen over cadeautjes voor Speelgoedbank Wageningen. Het gesprek begon om 13.47 uur en duurde 13 minuten en 21 seconden!


  Gisteren wat eerder op de dag belde onze jongste dochter naar oma, dat was om 10.52 uur en haar gesprekje met oma duurde 2 minuten en 51 seconden. Ze wilde oma graag bellen om te vertellen dat ze mag afzwemmen voor haar C diploma!


  Het gesprek daarvoor was met Peter, de man hier in huis… dat was dus vrijdag al. Het gesprek begon om 17.50 uur en duurde 4 minuten en 7 seconden. Het was mijn ‘taxi’ dag en ik vermoed dat ik hem heb gebeld om af te spreken hoe verder tot 19.30 uur als ik thuis zou komen met de kinderen.


  Het vierde gesprek was omdat onze oudste dochter even met haar vriendinnetje wilde afspreken.. dat was ook vrijdag. Het gesprek duurde 2 minuten en 13 seconden en het was 15.32 uur toen ze met elkaar belde over het dansen iets later die dag!


  Laatste berichtjes ~ What’s app


  Het meeste gaat tegenwoordig via berichtjes in mijn geval. Ik vind het handig en kennelijk veel andere ook gezien de lijst met groepen en berichtjes die er zijn.


  Bovenaan in mijn lijst staat een gesprek met, jawel mijn zusje wederom over Speelgoedbank Wageningen maar dit keer gaat het over de planning!


  Als tweede staat een reactie van iemand die zegt “Leuk :)!” dat was dan weer een reactie op iets dat ik hem heb laten weten… altijd goed!


  Op de derde plaats staat een groepsapp van de Speelgoedbank, daarin hebben de vrijwilligers het over de feestdagen en dat alles er flink “sinterpieterig” uit ziet op de foto’s.


   

  In het kort… het laatste heb ik gebeld en geappt met mijn zusje!


  Met wie heb jij het laatste gebeld of gewhatsappt?

  Meer van Veusteveul:

  hoe vaak was jij je haar

  zwemdiplomars en lechtr zwemmen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.