BesteBloggers

Blogger

Veusteveul

veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie! Naast blogger ben ik moeder, werknemer en vrijwilligster. Kortom, ik ben altijd bezig!

Wageningen

37 volgers — 24 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Veusteveul heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  11 maanden geleden

  Tea topic 42 wat was de laatste keer dat

  tea topic 42 wat was de laatste keer dat

  En het is weer zondag, Tea Topic tijd! Afgelopen week had ik zo maar zelf twee nieuwe vragen bij het drinken van thee! Afgelopen week heb ik meer thee gedronken als anders omdat ik weer flink aan het opletten ben… er moeten echt weer wat kilo’s verdwijnen. Het voordeel van meer thee drinken is ook meer kans op nieuwe vragen!


  De vraag voor deze week luidt: “Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?”  Tea Topic: Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?


  Ik of eigenlijk wij hebben vaak de slappe lach! Vooral op het werk en soms ook wel als we aan het werk zijn bij Speelgoedbank Wageningen.


  Op mijn werk… tja dat is een dingetje! Wij hebben sinds zo’n anderhalf jaar een collega op de kamer die een soort van ‘beelddenker’ is. Kortom, als er iets gezegd wordt heeft ze er al een idee bij hoe dat er uit zou kunnen zien! Aan de hand van die beelden schiet ze in de lach en moeten wij weer om haar lachen. Maar soms gaat het ook werkelijk helemaal nergens om en blijven we erin! Als de één dan klaar is met lachen begint de ander weer!


  Kortom… het gaat soms helemaal nergens over, maar we hebben de grootste lol!


  Een voorbeeldje


  Waarschijnlijk kan je, je er helemaal geen beeld bij voorstellen of denk je… tjonge was dat nu de reden tot de slappe lach? Ja dus… ik ga het proberen op te schrijven!


  We hebben het over slecht slapen door snurkende en tandenknarsende partners, nu zegt één van mijn collega’s “gelukkig heb ik daar geen last van”. Wij gaan er nog even op door en op de één of andere manier komt het op slaapapneu en hoe dat soms behandeld wordt met zo’n apparaat met masker tijdens de nacht. Waarop gezegd wordt, “een soort stofzuiger die je dan op hebt toch? Lig je daar met een stofzuiger in bed…”


  Vervolgens ziet onze nieuwste collega dat helemaal voor zich, met een stofzuiger in bed… maar tijdens dat we het hier over hebben vangt een collega van een andere afdeling in bed met een stofzuiger op en schiet in de lach. Ja, onze (mannelijke) collega met een stofzuiger in bed… 
  Lees meer...


  Meer van Veusteveul:

  hoe vaak was jij je haar

  zwemdiplomars en lechtr zwemmen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.