BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  7 maanden geleden

  Tentleven de mooie kant van kamperen

  tentleven de mooie kant van kamperen

  Dit jaar gaan we niet op vakantie, omdat we onze vrije dagen heel graag gebruikten voor klussen in ons huis. Maar nu ik alle vakantie voorpret & -verhalen hoor vind ik het toch wel jammer dat we niet op avontuur kunnen in een vreemd land.


  Vakantie heimwee

  Ook omdat op dit moment de Fjällräven Classic bezig is, waar we vorig jaar aan meededen. Dik 110 kilometer liepen we door de prachtige natuur van Zweeds Lapland, met onze rugzak en tent op de rug. Slapen waar je maar wil, middenin de natuur! Ik krijg toch een beetje heimwee als ik die mooie foto’s voorbij zie komen.


  Stiekem heb ik altijd gezegd dat ik nooit wou kamperen. Slapen in een tent? Niks voor mij. Geef mij maar een comfortabel appartementje of hotel. Maar na vorig jaar moet ik toch eerlijk bekennen dat ik de smaak te pakken heb en ook al aan het fantaseren ben over een nieuw avontuur door niemandsland. Misschien loop ik volgend jaar wel de West Highland Way door Schotland. Deze wandelroute zag ik voorbijkomen bij collega blogger Angelica en die omgeving zag er ook prachtig uit!

  Meer van Femkeblogt:

  diy paasslinger

  fotoboek van onze rondreis door amerika

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.