BesteBloggers

Blogger

Backpackjunkies

backpackjunkies.nl

Hoi! Wij zijn Kenji en Rieneke, reislustig, nieuwsgierig en op zoek naar de zon. www.backpackjunkies.nl

De Wereld

9 volgers — 29 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Backpackjunkies heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  4 maanden geleden

  The amazing race

  the amazing race

  Zo af en toe tussen het reizen door hebben we tijd om even lekker te relaxen. Echt zo’n moment waarop je op de bank (of het bed) ploft, de tv aanzet en even ontsnapt uit de hectiek van alledag. Nou is het aanbod qua televisiezenders echt dramatisch slecht in Azië als je de taal van het land niet spreekt. Met een beetje geluk tref je nog net BBC World, maar om dat nou ontspannend te noemen. Gelukkig hebben we altijd onze eigen voorraad series en films. Sinds kort is er één programma wat er met kop en schouders bovenuit steekt; The Amazing Race.
  De ontdekking van The Amazing Race

  In Vietnam hadden we eindelijk weer eens een Engelse zender met programma’s die we kenden; AXN. Zo keken we naar Asia’s Got Talent en The Voice USA. En daar maakten we voor het eerst kennis met The Amazing Race Asia. Een programma waarin 11 stellen samen op pad gaan door verschillende landen met daarin opdrachten en uitdagingen. Elke aflevering valt er één stel af totdat er nog maar één stel over is, de winnaars van The Amazing Race. Het deed ons denken aan Peking Express. Omdat het voornamelijk plaatsvond in landen waar we waren geweest of nog graag heen wilden bleven we plakken.


  Na Vietnam moesten we het weer een tijdje zonder tv doen en zo verdween The Amazing Race weer naar de achtergrond. Totdat we in onze allereerste AirBnB in Kuala Lumpur kwamen. Onze host had een externe harde schijf vol met films en series. En wat schetst onze verbazing? Tientalle afleveringen van The Amazing Race. In een paar dagen tijd waren we echt verslaafd en alles wat we niet konden zien tijdens ons verblijf daar hebben we over gekopieerd. En zo zitten we na een dag vol indrukken vaak samen op de bank naar The Amazing Race te kijken.

  Meer van Backpackjunkies:

  afkoelen in cameron highlands

  berlijn n reichstag brandenburger tor a berliner dom

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.