BesteBloggers

Blogger

Sweetnicethings

Mijn naam is Miriam,twintiger. Ik blog nu 5 maanden onder de naam sweet &nice things. Ik ben dol op hoelahoepelen!

2 volgers — 9 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Sweetnicethings heeft een artikel gedeeld
  2 weken geleden

  Tips over het algoritme van instagram

  tips over het algoritme van instagram

  Het is iedereen wel opgevallen dat het algoritme van Instagram veranderd is, maar 10% van je volgers krijgt je foto's in eerste instantie te zien. Het is daardoor lastiger om meer volgers en likes op Instagram te krijgen. Maar het is niet onmogelijk! Je kunt in dit artikel tips lezen over het algoritme en hoe je die wijze van spreken kunt verslaan.


  6 tips:


  1:Bericht meldingen inschakelen.

  Bij elke pagina die je op Instagram volgt, kun je bovenaan rechts bij de drie puntjes de berichtmeldingen inschakelen, zodat je als eerste de bericht ziet. Je organische bereik wordt daardoor ook groter.


  2: Je bericht na posten niet wijzigen.

  24 uur na posten je bericht niet wijzigen, anders ziet een klein percentage van je volgers je bericht. Dat lijkt mij wel jammer. Na 24 uur kun je zonder probleem je bericht wijzigen.


  3:Op de juiste manier hashtags gebruiken.

  Gebruik niet steeds dezelfde hashtags en ook niet hele populaire die worden helaas door weinig mensen gezien. Er tussenin is het beste. Je kunt een hashtag onderzoek uitvoeren om te kijken, wat de beste hashtags voor jou zijn om te gebruiken. En niet meer dan 30 hashtags gebruiken. De hashtags niet in de reacties zetten maar in je omschrijving, anders kan dit door  Instagram als spam gezien worden.

  Meer van Sweetnicethings:

  milieuvriendelijk wassen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.