BesteBloggers

Blogger

Muchable

muchable.nl

Muchable is een fashion, lifestyle en reisblog met een creatieve tint.

Groningen

5 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Muchable heeft een artikel gedeeld in Boekenblogs
  een jaar geleden

  Unboxing januari boekenbox happyreads

  unboxing januari boekenbox happyreads

  Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje in mijn mailbox van Melissa & Anthony, er stond iets in over een boekenbox en of het mij leuk leek om een illustratie te maken voor de kaart in de boekenbox. Ja natuurlijk, heel leuk zelfs!


  Het leuke aan de Happy Reads boekenbox is dat je totdat je hem zelf open maakt, nog geen idee hebt wat er in de box zit. In de box zit een boek en 5 leuke goodies die allemaal met het thema te maken hebben van die maand! Deze maand was het het thema ‘Follow your Dreams’, voor dit thema maakte ik de kaart waarop een meisje staat die aan ballonnen hangt.


  Zelf mocht ik ook dit leuke pakket ontvangen en ik kon het niet laten om er een unboxing artikel over te schrijven, volgens mij is dit ook het eerste unboxing artikel op mijn gehele blog haha.

  Meer van Muchable:

  mijn travelbucketlist

  outfit herfstkriebels

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.