BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  7 maanden geleden

  Update hoe gaat het nou met me en mijn ptss

  update hoe gaat het nou met me en mijn ptss

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik het over mezelf had, ik voel mezelf toch wel een klein beetje egoïstisch klinkt misschien heel stom. Als je me blog tot voor maar kort volgt weet je waarschijnlijk niet dat ik dagelijks last heb van Paniekaanvallen en mijn PTSS. Nou is de laatste periode weer wat gebeurd, wat ik graag deel (zodat ik het eventjes kwijt ben) soms voelt dit weleens als een therapie.  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.