BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Loveofjamie heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  4 maanden geleden

  Valentijns tag

  valentijns tag

  Over een paar dagen is het al weer Valentijnsdag. Om eerlijk te zijn heb ik er eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan. Hoe dat komt? Waarschijnlijk doordat we na 14 jaar er niet zo met het commerciële bezig zijn. Voor mij is het sinds de geboorte van Jamie elke dag Valentijnsdag!


  De Valentijnsdag Tag


  Is Valentijnsdag belangrijk in jullie relatie?


  Nee. Inmiddels totaal niet meer. Wel toen we nog van die jonge broekies waren. Ik was toen net 17. Kan me nog goed herinneren dat ik weken lang met vriendinnen erover ging vergaderen naar het perfecte cadeau voor mijn vriend. Wat was ik dan ontzettend nieuwsgierig of ik dan ook het perfecte cadeau had gekocht.


  Wat is het leukste cadeau wat je ooit hebt gekregen?


  Dat zijn een paar prachtige gouden oorbellen die ik destijds al zo lang wilde. Wat was ik trots om iedereen te vertellen dat ik ze gekregen had voor valentijn.


  Wat is het leukste cadeau wat je ooit gegeven hebt?


  Ondanks dat ik er ‘vroeger’ altijd veel moeite voor deed om het perfecte cadeau te vinden weet ik het niet meer. Ik denk dat het een keer een mooi horloge is geweest voor mijn vriend of een mooie armband voor hem.


  Koop je liever een Valentijns cadeau of maak je liever zelf?


  Beide! Ik vind het erg leuk om naast een mooi cadeau er juist iets van mijzelf bij te doen. Dat vind ik ook altijd met bijvoorbeeld bij verjaardagen. Een mooie kaart met een bijpassende tekst vind ik echt onwijs leuk om te maken. Ik vind dat je een cadeau huis persoonlijker maakt.


  Ontving je in je schoolperiode Valentijns kaartjes of cadeautjes?


  Helemaal niks! Haha ik was totaal niet populair om de middelbare school. Als ik een keer een kaartje heb gehad dan was dat van een vriendin. Mijn eerste Valentijns cadeau was dus van Michel mijn vriend.


  Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag eruit?


  Als ik de tijd had, dan ging ik het liefst samen een keer weer uit eten. Dit jaar ziet het er net zo uit als andere dagen. Op tijd eten, paarden eten geven, Jamie lekker in badje doen en lekker naar bed. Wij onderuitgezakt op de bank.


  Heb je een favoriete film voor Valentijnsdag?


  Geen idee of het een echte Valentijns film is, maar ik ben gek op de films van bridget Jones. Ik vind ze heerlijk om lekker relaxt op de bank naar te kijken.Zelfs mijn vriend vind ze hilarisch!


  Liefde is….


  Elkaar respecteren om wie hij/zij is.


  Liefdevol gezin zijn voor ons zoontje Jamie.


  Liefs Wilma


  Dit was mijn Valentijns Tag! Meteen ook mijn eerste Blogpost en ik vond het wel leuk om dat hij bijna Valentijnsdag is. Ik ben nieuwsgierig of jullie veel aanbidders hebben en of jullie ook nog veel aan Valentijnsdag doen. Als je het leuk vind neem gerust deze Tag over!  Meer van Loveofjamie:

  weekend

  de 20 vragen aan mama tag

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.