BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Van binnen drie dagen een relatie naar geen contact

  van binnen drie dagen een relatie naar geen contact

  Hoogstwaarschijnlijk had je het 29 augustus al mee gekregen dat het uit was met mijn vriendin. Hoezo hoogstwaarschijnlijk, nou het is mijn meest gelezen blog post ooit. Terwijl deze blog post maar 24 uur online heeft gestaan. Langer werd mij verboden, dus ik haalde hem ook uit respect er weer af. Toch heb ik hem later weer online gezet en ga ik het er vandaag weer over hebben. Respect moet van twee kanten komen, maar helaas valt dat niet onder iedereens opvoeding. Vandaag ga ik op een respectvolle manier uitleggen hoe het eigenlijk is verlopen sinds het uit is gegaan, want dat is nogal raar gegaan.


  Misschien is de header foto wel heel dramatische in je ogen, maar dit is wel hoe het er voorstaat. Er is namelijk 0,0 contact nog met elkaar. Sterker nog het zou niet eens kunnen. Misschien is dit in jou ogen heel normaal, maar aangezien ik alles weet is dit in mijn ogen niet normaal. De gene die hier voor heeft gekozen is namelijk mijn ex vriendin. Dat is op zichzelf al een bizarre feit. Als er ééntje boos zou moeten zijn ben ik dat. In de blog post waar ik vermelden dat het uit was, was ik heel lief richting haar toe. Ik meende ook echt alles wat ik zei. Alleen diep van binnen wist ik ook wel dat ik een idioot was.


  Als ik echt alles online had gegooid had ik haar echt helemaal kunnen afmaken. Zou de waarheid kunne vertellen hoe ze over sommige mensen echt dacht, hoe ze over mijn familie sprak en misschien het belangrijkste hoe ze over mij sprak en tegen mij deed. Nou weet ik heel goed hoe google werkt, dus dat zou dan het eerste ding zijn wat je zou zien als je haar zou google. Waarschijnlijk had ze dan nu een paar mensen minder om haar heen, een boze familie van mij en van haar en ze zou zelf weer terug naar af zijn. Misschien merk je het dat ik behoorlijk pissig ben, want dat ben ik behoorlijk. Ze weet heel goed dat ik haar heb bespaard, maar toch besloot ze lekker door te gaan met haar ding.


  Terwijl zij eindelijk mede door onze relatie eindelijk sterker was geworden en weer een stuk vrolijker werd. Ging het met mij steeds minder goed. Ik werd boos, super onzeker en kreeg een andere beeld richting mijn leven, mijn gezin en mijn familie. Dit ga je van zelf krijgen als je vaak genoeg de zelfde dingen herhaald. Elke keer werd het met een sorry aan de kant geveegd. Persoonlijk geloofde ik deze sorry na een tijdje niet meer. Net als de dingen die ze tegen mij vertelde, zij ze die sorry ook minimaal 5 keer op een dag. Oké, misschien kwam het gewoon door haar jeugd en onzekerheid dat ze zo deed. Zo hielt ik het nog een beetje vol. Na een korte tijd had ik ook wel door dat ze hoopte dat ik het zou uitmaken. Ik ben alleen zo’n klootzak die juist bij je blijf en het jou gun om het zelf te doen. Misschien niet mijn beste idee, maar ik gokte dat het dan beter uit zou gaan en hoopte dat ze er dan nog sterker uit kwam.


  Alleen het ging maar niet uit. Nee, we gingen gezellig maanden op deze manier door. De zinnen en de tranen gingen gezellig met ons mee en bijna elk wekend was het weer raak. Ik had vandaar ook nooit verwacht dat wij echt op vakantie zouden gaan en al helemaal niet dat ze haar vader zou laten betalen. Elke keer als ik zei dat ik het zelf kon betalen werd dat idee netjes aan de kant geschoven. Eerlijk is eerlijk, maar hier ben ik achteraf wel blij mee. Al moest ik het tijdens de vakantie natuurlijk wel een paar keer horen dat we daar waren dankzij haar vader. Nou, leuk voor jou. Mijn familie zou dat misschien niet kunnen, maar ze weten wel hoe ik ben en wanneer ik ze nodig heb ;). Ja, misschien is dit één van de eerste stekken onder water. Alleen zij zou wel weten dat dit waar is. Als iemand verdrietig was zag ik niemand anders dan mij zelf bij jou zitten met tranen op zijn of haar kleding.


  Toen we terug waren na deze ‘’leuke’’ vakantie ging het 2 a 3 dagen later natuurlijk uit. Net als bij de meeste acties had ik dit helaas ook weer goed voorspeld. Alleen wat hierna gebeurde had ik nooit verwacht. Voor het eerst zat ik er naast, want ze bleek mij nog niet gek genoeg gemaakt te hebben. Nee, ze moest nog een paar schoppen na geven. Misschien is dat dan ook wel de reden dat ik er echt helemaal klaar met haar ben. Uit het niets kreeg ik elke keer weer zielige appjes binnen, omdat mevrouwtje zich zielig en alleen voelde. Tja, als je twee dagen gelijk vlucht naar één van je beste vriendinnen om te feesten en daarna alleen zit. Snap ik dit wel. Alleen weet die vriendin natuurlijk niet wat je soms over haar familie zei. Op facebook had ik wel eens een hint gegeven, maar helaas had ze dit niet door. Ik moest mij echt in houden om het niet tegen haar te vertellen, want ze was ondertussen ook een hele goede vriendin van mij geworden. Alleen toen ik er achter kwam dat ze mij ook in eens compleet negeerde en nergens meer op reageerde mocht ze het uit zoeken van mij. Vind het stiekem wel heel leuk dat haar kleine zusje wel nog gewoon op mij reageert en foto’s van mij liket. Dat is de enigste van die kant die gewoon nog normaal doet. Ach, ze moeten het zelf maar weten hé. Persoonlijk zou ik liever wel weten wat iemand echt over mij gezin en mijn relatie vind, want persoonlijk vond ik die reacties al kut om te horen. Misschien zei ze het ook wel om mijn verleden weer te pikken, want ik was vroeger ook niet de slankste. Uit dat gezin is er in ieder geval nog, maar eentje die mij ooit mag aanspreken.


  Na een tijdje heb ik richting mijn ex vriendin een brief gestuurd. Ja dit was één van de brieven. In deze brief vertelde ik heel eerlijk en respectvol wat ik er van vond en stelde haar voor de volgende keuze: Ga je weer normaal doen en blijven we gewoon bevriend of stop je met alle contact en ga je je eigen weg op. De twijfellaar kon niet kiezen. Misschien wel logische, want ik snapte er zelf ook vrij weinig van. Toen ik haar heel even had geblokkeerd deed ze namelijk wel haar best om mij te kunnen bereiken. Toen zij niet kon kiezen heb ik dat maar voor haar gedaan. Liever kwijt dan rijk zeggen we dan maar. Daar dacht ik het dan ook afgesloten te hebben. Alleen kreeg ik na een lange tijd in eens een heel mooi en liefde volle berichtje terug waarin ze oprecht sorry zei voor haar gedrag. Eindelijk begon ze het te begrijpen en misschien te zien wat ze wel niet had aangericht. Net als ze al aangaf ben ik misschien wel veel te lief voor haar, maar ik vergaf het haar gelijk. Liever bevriend, dan elkaar volledig negeren.


  Alleen de volgende dag kwam ik er al snel achter dat dit berichte gewoon niet oprecht was. Nee, mevrouw wilde er alleen voor zorgen dat ik niet boos was en dat we goed uit elkaar waren. Uh, dat kon je nergens uit dat berichtje en gesprek halen, maar hé wanneer had ik dat nou eerder gezin. Oh ja, toen er een blog post online kwam waar in ik vertelde dat het uit was. Toen werd je in eens ook weer heel lief en vroeg je mijn begrip om hem na een dagje weer offline te halen. Wat een blinde pinguïn ben ik toen geweest zeg. Dat gaat mij echt niet nog een keertje gebeuren. Ik vertelde haar dan ook dat ze de pot op mocht met haar excuus. Toen ik als reactie terug kreeg dat ze het heel jammer vond dat ik zo over haar dacht was het voor mij de laatste druppel.


  Dat was echt het laatste contact wat ik met haar heb gehad. Deze situatie gaat hoogstwaarschijnlijk niet meer veranderen. Gelukkig mis ik haar ook totaal niet meer. De enigste die ik nu nog mis zijn haar honden, haar vader en haar zusje. Met hun vond ik het inderdaad heel gezellig. Dat vind ik persoonlijk heel jammer, maar dat neem ik dan maar voor lief. Gelukkig heb ik een hele lieve familie om mij heen die erg veel van mij houden. Ik hoef daarvoor niet helemaal naar Zwitserland te vluchten. Nee, ik zie deze dagen heel veel liefde om mij heen en ik vol mij er top onder. De foto’s en herinneringen hou ik als mooie, maar onze vriendschap ben je mooi echt kwijt. Persoonlijk vind ik het heel knap dat we zo’n vijf maanden als vrienden konden door brengen en zelfs op vakantie konden gaan. Het enigste wat nu veranderd was is dat we nu echt alleen vrienden waren geworden en niks meer deden wat je in een relatie doe. Noem mij dan maar een idioot, maar ik zie het probleem niet en al helemaal niet van haar kant 🙂


  Aangezien mijn blog zogenaamd mijn enigste leven moest zijn en de enigste plek waar in ik leefde. Moest ik je dit toch maar eens uitleggen. Volgens mij ben ik vrij netjes gebleven. Misschien had ik er wel helemaal niks meer over moeten schrijven, maar goed dit is nou eenmaal mijn echte leven ;). Gelukkig kan ik zeggen dat ik mijn eerste relatie goed heb behandeld en er altijd voor haar was. Daar ben ik persoonlijk heel trots op. Al had ik haar misschien wel helemaal willen afbranden en misschien een steen door de ruit willen gooien. Gelukkig ben ik niet zo en kan ik mij tegenwoordig goed beheersen.


  Maar goed dit is dus voor zo’n 20% het echte verhaal wat er achter schuil ging. Nee, wij zijn niet bevriend uit elkaar gegaan, maar meer als rivalen die alleen het hele verhaal weten, maar haar geheimen zijn veilig bij mij hoor. Gelukkig hoef ik daar niet bang voor te zijn. Trouwens nog even richting de vriendinnen die mij niet gelijk negeren en alles gewoon nog liken. Vind het erg mooi om te zien en waardeer het enorm <3


  Fabian van der Gijze


  via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.