BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

beautyglow.nl

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

15 volgers — 10 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Vlog 10 27 weken a ervaring mom in balance en tip voor zwangere dames babyglow

  vlog 10 27 weken a ervaring mom in balance en tip voor zwangere dames babyglow

  Een mijlpaal! Mijn tiende vlog staat online! Jeetje, het gaat best snel met mijn serie zo. In vlog tien ben ik 27 weken zwanger en deel ik mijn mom in balance ervaringen weer met jullie. Daarnaast deel ik een beautytip voor andere zwangere vrouwen. Puur omdat ik er zelf zo tevreden over ben. Dus geen sponsoring! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te bekijken!

  Meer van BeautyGlow:

  proud mama babybel deluxe kristal n winactie

  vlog 13 30 weken a verloskundige en bloedprikken babyglow

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.