BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  5 maanden geleden

  Voor het eerst naar de kinderopvang...

  voor het eerst naar de kinderopvang...

  Twee jaar geleden, ik zie mezelf nog staan. Het was nauwelijks mogelijk om mijn tranen te bedwingen terwijl ik mijn oudste van toen één jaar voor het eerst bij het kinderdagverblijf achterliet. Fast forward: een paar weken terug. Ik bevond me in dezelfde situatie met de jongste. Not this again, want oh, mijn moederhart brak een beetje bij het ontroostbare gehuil van Lot toen ik haar achter liet om te gaan werken.  Waarom doe ik dit?

  Die vraag komt bij zo’n situatie automatisch in je moederbrein bovendrijven. Maar mijn antwoord is simpel: ik hou van mijn werk en ik heb het nodig om naast het mama-zijn te doen. Ook kan ik het antwoord mooi uitbreiden met het feit dat er maar één dag in de week opvang nodig is PLUS: het is goed voor de kindjes! Want na het krijsconcert gaat het altijd weer gauw goed.


  Hier op de foto spelen Noor en Lot lekker samen thuis in de woonkamer en ze zitten dan ook in dezelfde groep bij de opvang. Zo fijn dat ze elkaar om zich heen hebben <3


  Hallo, met de moeder van Noor en Lot

  Die eerste weken voor Lot bij de opvang kwam er op vrijdag halverwege de dag altijd wel een telefoontje vanuit mijn kant naar het kinderdagverblijf. De lieve leidsters stellen me altijd gerust en ik laat onze kinderen daar dan ook met een goed gevoel achter. En via de ouder-app krijg ik regelmatig foto’s doorgestuurd van een spelende en lachende Noor en Lot.

  Noor van drie jaar heeft het ook erg naar haar zin bij deze kinderopvang. Ze gaat sinds een paar weken ook op donderdag om zich voor te bereiden op de kleuterklas (omg, omg!) en op vrijdag speelt ze lekker met haar zus in de verticale groep. Helaas hebben we met Noor niet zo’n fijne ervaring bij de vorige kinderopvang, maar hier in het dorp waar we nu zo’n anderhalf jaar wonen zijn we erg tevreden! Het is zoveel waard dat we de kindjes met en fijn gevoel weg kunnen brengen, want met de gedachte dat ze het daar zo goed naar hun zin hebben kan ik dat barstje in mijn moederhart weer lijmen 🙂

  Gaan jouw kindjes ook naar de opvang?

  Meer van LaLog:

  online boodschappen bestellen iets voor jou

  eindelijk een nieuwe bril

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.