BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Waarom het vaak niks wordt met goede voornemens

  waarom het vaak niks wordt met goede voornemens

  Goede voornemens. Heb jij ze? Vorig jaar deed ik er niet aan, heerlijk! Maar dit jaar heb ik toch wel een aantal dingen die ik echt graag wil. Al vind ik niet dat ik daar persé 1 januari voor nodig heb, want goede voornemens of een bepaald doel dat je wilt halen; dat kan natuurlijk gewoon het hele jaar door! Want waarom wordt er gedacht dat het makkelijker is om op 1 januari te beginnen? En waarom wordt het eigenlijk vaak niks met die goede voornemens?


  Waarom goede voornemens niet werken?


  In de sportschool waar ik ook inval voor groepslessen is het ineens packed. Mensen die hebben besloten dat ze vanaf 1 januari ineens fit gaan worden staan bovenop mijn tenen en houden de apparaten en free weights bezet. Stiekem word ik daar dan chagrijnig van want hoezo kwam je dan in december niet? Gelukkig weet ik dat het over drie weken weer wel een stuk rustiger is… En natuurlijk vind ik het super goed dat mensen zich fitter willen gaan voelen en daar wat aan gaan doen, ik zal de eerste zijn die dit toejuicht. Het is alleen zo jammer dat er te vage doelen worden gesteld. Dat is dan ook vaak de reden waarom tig procent er na drie weken alweer mee stopt. Een vaag doel is: “Ik ga dit jaar 10 kilo afvallen.” Beter zeg je: “Ik ga dit jaar drie keer per week trainen, ook als ik geen zin heb.” Hoppa. Of: “Ik houd me drie maanden lang aan dit voedingspatroon.” Zo vergroot je je kans op succes en dat hoeft niet vanaf 1 januari 😉


  En ook: wees realistisch. Is 10 kilo wel reëel of überhaubt wel nodig? Of is het verbouwen van je hele huis wel haalbaar? Begin dan liever met de zolder dit jaar en maak dat helemaal af. Lees via de link verder wat ik van plan ben in 2018!

  Meer van LaLog:

  supplementen werkt het echt

  naar het bos. en toen had mijn peuter een teek

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.