BesteBloggers

Blogger

Babyenkinderwereld

Baby en Kinderwereld is de webshop voor de leukste babykamers, kinderkamers, Disney kamers, Combi,- Retro en Tweeling ki

Den Haag

11 volgers — 1 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Babyenkinderwereld heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Waarom je een kinderwagen nodig hebt

  waarom je een kinderwagen nodig hebt

  Waarom je een kinderwagen nodig hebt

  Simpel gezegd, een kinderwagen of wandelwagen kan je leven een stuk eenvoudiger maken. Het zal je helpen om sneller terug te komen in je routine en niet het gevoel geven dat je continue belast bent met het gewicht van je kindje die 24/7 aan je hangt. Door voor elke fase het juiste vervoer te kiezen, weet je zeker dat jij en je baby een geweldige tijd kunnen hebben.




  Voor baby´s

  Pasgeborenen hebben een kinderwagen nodig waar ze plat in kunnen liggen terwijl je een kleine wandeling maakt of naar de supermarkts gaat. Het zal niet lang duren voordat je kleine kan zitten met jouw hulp en ondersteuning. Een kinderwagen met reiswieg die is voorzien van een verstelbare rugleuning zijn in dit stadium geschikt voor baby's.

  Na ongeveer 6 maanden kunnen baby's zelfstandig rechtop zitten. Ze hoeven niet meer in een liggende positie te liggen en zijn nieuwsgierig om alle bezienswaardigheden en geluiden om hun heen in zich op te nemen. Je kleintje in een kinderwagen mee naar buiten nemen zal je helpen je kindje kennis te laten maken met de wereld om hem/haar heen.



  Voor dreumesen en peuters

  Wandelen kan kinderen gemakkelijk vermoeien. Het kan onnodige belasting van hun tere voeten en benen veroorzaken. Kleine kinderen kunnen de eerste 3 a 4 jaar slechts korte afstanden lopen, maar dat moet je er niet van weerhouden om ze mee te nemen naar een winkelcentrum of om een wandeling in het park te maken. Een wandelwagen is de perfecte oplossing om mobiliteit te bieden zonder je kindje te vermoeien.

  De meeste kinderwagens hebben een boodschappenmand aan de onderkant, waardoor ze ideale winkelgenoten zijn, terwijl ze je kind een veilige en comfortabele rit bieden.



  Baby en Kinderwereld heeft een ruim assortiment combi kinderwagens en 3 in 1 kinderwagens. Deze kinderwagens zijn perfect voor elke leeftijd en bieden jou en je kindje het gemak en de comfort om je leven een stuk makkelijker te maken en te genieten van het samenzijn.

  Meer van Babyenkinderwereld:

  tips voor de aanschaf van tweeling kinderwagens

  baby kinderwagen stijl of functie

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.