BesteBloggers

Blogger

Babyenkinderwereld

Baby en Kinderwereld is de webshop voor de leukste babykamers, kinderkamers, Disney kamers, Combi,- Retro en Tweeling ki

Den Haag

11 volgers — 1 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Babyenkinderwereld heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Wanneer kan ik met mijn baby naar buiten

  wanneer kan ik met mijn baby naar buiten

  Wanneer kan ik met mijn baby naar buiten?


  Dit is een tijd waar je gezond verstand als moeder in het spel komt.

  Tenzij je een thuisbevalling hebt gehad, zal je baby al genoten hebben van zijn eerste kennismaking met het buitenleven op zijn reis naar huis.


  Zodra je je klaar voelt, is het goed om je pasgeboren baby een korte wandeling in de kinderwagen te laten maken of familie of bekenden in de buurt te bezoeken. Het is het beste om wandelingen eerst kort te houden, ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit geeft je allebei een kans om je aan te passen aan de ervaring.  Passend voor het weer


  Als je uit bent met je baby, kleed hem dan passend voor het weer. De meeste ouders hebben de neiging om hun baby's te dik aan te kleden. Maar je baby heeft meestal maar een laag extra nodig om zich comfortabel te voelen. Als hij te warm of te koud wordt, zal je baby het je waarschijnlijk vertellen door te gaan huilen.


  Vergeet niet om lagen toe te voegen of te verwijderen van je kindje wanneer dat nodig is. Hij heeft misschien een lekker pakje of een dekentje nodig terwijl hij in de kinderwagen ligt. Maar als je een warme kamer of winkel binnengaat, vergeet dan niet om het pakje uit of open te doen of het dekentje open te slaan, net zoals je je eigen jas zou uittrekken.

  Meer van Babyenkinderwereld:

  tips voor de aanschaf van tweeling kinderwagens

  baby kinderwagen stijl of functie

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.