BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  12 maanden geleden

  Wat ben ik blij met mijn vrijheid

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Mijn opa moest en zal mij iets duidelijk maken. Vrijheid is je maar gegeven en daar moet je blij mee zijn. De beste man kan er dan wel niet meer zijn, maar die woorden zal ik altijd met mij mee dragen. Het is één van de mooiste zinnen die iemand ooit tegen mij heeft verteld. Mijn opa was dan ook een bijzondere man die op een of andere manier alles leek te kunnen maken. Misschien kwam dat wel juist doordat hij zo genoot van zijn vrijheid.

  Dat het je maar gegeven moet worden werd mij al snel duidelijk. Vaak genoeg ben ik mijn vrijheid kwijt geraakt. Zo moest ik natuurlijk ooit eens onderduiken en heb ik een paar keer vast gezeten in het buitenland. Gelukkig niet in een gevangenis, maar ik kon geen kant op. Als kind wil je overal en altijd kunnen spelen. Tijdens het onderduiken zat ik haast 24/7 binnen en kon ik niet naar school. Gelukkig waren er nog andere gezinnen aanwezig, maar je mist toch iets......  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  mijn allereerste casting fotoshoot heden

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.