BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Wat een mooiegekke nacht

  wat een mooiegekke nacht

  Dat ik het gezeik van andere zat ben geworden is denk ik wel duidelijk. Hier ben ik vrij open over. Mijn leven is vaak uit gestippeld door een ander. Nou is het echt eens aan mij. Halverwege 2016 kon je dit heel goed merken. In 2017 ga ik hier lekker mee door. Ik weet nog niet wat 2017 allemaal gaat brengen, maar de nacht van 6 tot 7 januari zal ik niet snel vergeten. Het was echt bijzonder om het mee te maken. Echt heel deze nacht heb ik gedaan wat ik leuk vind en een ander waarschijnlijk heel gek zou vinden. De vallende sneeuw vlokken hebben deze nacht alleen maar beter gemaakt.


  Als je nu op het internet zit, is het je vast niet ontgaan dat de werelddeal weken van KLM weer zijn begonnen. Vorig jaar kon ik het niet echt bekostigen en ben ik het gaan negeren. Dit jaar is dat heel anders. Dankzij mijn stage en studie kan ik tegenwoordig mooie getallen zien. Nee, ik ben zeker niet rijk. Verre van dat, maar in vergelijking met vroeger en het gezin kan ik trots zijn. Dit komt mede doordat ik nooit onzin dingen koop. Als ik iets koop is het vaak iets waar je voor moet sparen en dat komt zelden voor. Toen ik naar de goedkoopste reizen keek van wereld reizen viel mij een paar reizen op. Ik wilde iets geks doen. Het moest iets worden wat niet direct in je op kom. Die vakanties in Spanje zijn inderdaad leuk, maar daar zocht ik niet naar. Uit het lijstje vond ik de hoofdstad van Roemeniƫ er echt heel vet uit zien. Misschien zou je denken waarom, maar eerlijk gezegd weet ik het zelf nog steeds niet.....

  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.