BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  9 maanden geleden

  Welk verzorgingsproduct gebruik jij review lroccitane cleansing oil

  welk verzorgingsproduct gebruik jij review lroccitane cleansing oil

  Huidverzorging vind ik persoonlijk erg belangrijk, zo reinig ik mijn huid dagelijks ochtends en avonds. Er zit dus een soort van routine in en daar hou ik wel van. Vandaag heb ik het over mijn huidroutine, en laat ik een nieuw product zien met.. bloemetjes!


  mijn huid laat me af en toe in de steek..


  Normaal gebruik ik een tonic geen melk, omdat ik hier extra Acné door krijg. Ik moet met Acne dan ook extra rekening houden want door sommige huidproducten krijg ik meerdere bulten op mijn voorhoofd.. Argh.


  Zo krijg ik als blogger vaker nieuwe producten opgestuurd: leuk! Alleen weet ik dus niet of ik er wel of niet tegen kan. Deze huidproduct is namelijk op basis van een olie gemaakt, en normaal kan ik niet tegen oliën. Ik ben erg benieuwd naar het effect..

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.