BesteBloggers

Blogger

Mamapraatjes

Mama Praatjes is hét platform vol praatjes over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Praat je gezellig mee?

9 volgers — 23 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Mamapraatjes heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  8 maanden geleden

  What happened in july

  what happened in july

  In dit artikel blik ik elke laatste dag van de maand terug op de afgelopen maand. Het was een maand van hard werken maar vooral ook hard genieten. Zo kwam onder andere Mama Praatjes online en mocht ik mijn diploma ophalen. Ik neem je mee in het maandoverzicht van juli. Lees maar mee!
  Mama Praatjes online

  Dit is je waarschijnlijk niet ontgaan. Op maandag 3 juli schoot ik Mama Praatjes de lucht in, yesss! Ik vond het spannend, niet normaal. Op de een of andere manier voelde ik een soort druk.

  Als blogger vraag je je toch altijd af hoe mensen gaan reageren op de artikelen die je publiceert. Gelukkig is me alles meegevallen. Ik heb op mijn blog zulke lieve en leuke reacties gekregen.

  Het voelde als een soort opluchting. Ik ben heel blij met jou als lezer. Dat motiveert mij enorm, dank hiervoor.

  Geslaagd!


  Op 26 juni had ik de verdediging van mijn scriptie. Ik was rete zenuwachtig. Na een uur kwam dan het verlossende woord. Ik was geslaagd! Na 4 jaar zwoegen met zweet én een hoop tranen was ik dan eindelijk klaar met mijn studie pedagogiek. Op 6 juli mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Mijn ouders, vriend en vriendin gingen mee naar mijn diplomering. Als afsluiter zijn we gezellig uit eten geweest en dronken we een drankje met vrienden die uitgenodigd waren.

  Meer van Mamapraatjes:

  mijn kind wil niet naar bed 5 praktische tips

  5 kindvriendelijke wintersportplaatsen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.