BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

beautyglow.nl

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

15 volgers — 10 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  een jaar geleden

  Whats in my diaper bag

  whats in my diaper bag

  Als mama sleep je de luiertas overal mee naartoe. Er zit dus van alles in. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn Fab. luiertas zit. Ik heb de tas letterlijk leeg gegooid en gekeken wat er op dat moment in zat. Laten we snel beginnen.


  Als je naar deze foto kijkt, kun je al duidelijk zien wat voor type ik ben. Ik ben namelijk altijd bang dat ik iets vergeet. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik veel dubbele spullen bij me heb. Maar soms overdrijf fik wel een beetje, dat geef ik toe. Laat ik van links naar rechts gaan benoemen wat er in de tas zit.  Meer van BeautyGlow:

  proud mama babybel deluxe kristal n winactie

  vlog 13 30 weken a verloskundige en bloedprikken babyglow

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.