BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Wie ben ik 2017

  wie ben ik 2017

  Drie jaar geleden kwam er een blog post online met de titel ‘’Wie ben ik’’. Het jaar daar op deed ik dit nogmaals. Nou verander ik bijna elk jaar weer, dus laat ik de traditie gewoon voortzetten. Wie ben ik nou eigenlijk?


  Zodra je op mijn stukje internet terecht kom hoef ik mij eigenlijk al niet meer voor te stellen. Dat ik Fabian heet is geen geheim. Wel wordt ik tegenwoordig vaak Fabian Gijze genoemd en dat is dus wel mooi fout. Mijn hele naam is Fabian van der Gijze, alleen fabianvandergijze.nl staat niet echt hé. Op dit moment van schrijven ben ik 18 jaartjes jong en dat blijf ik lekker tot 13 mei. Wel wil ik er gelijk bij vertellen dat een leeftijd naar mijn mening een leugen is. Persoonlijk kijk ik altijd naar de persoon en niet naar iemands leeftijd. Vroeger werd ik altijd als een klein kind gezien, terwijl ik dit al lang niet meer was. Sterker nog ik had vaak al veel meer mee gemaakt dan de mensen die het tegen mij zeiden. Je moet nooit iemand onderschatten. Misschien is het je trouwens al opgevallen, maar ik ben een super dyslect. Dit houd mij echter niet tegen. Wijs mijn fouten ook gerust aan. Daar kan ik alleen maar van leren, maar goed het standaard dingetje hebben we nu wel gehad. Laten we maar eens over gaan naar mijn schrijfstijl. Lekker persoonlijk, want daar hou ik van.


  Een jonge met dromen, passie en een jonge die met veel plezier leeft . Ja, zo zou je mij kunnen omschrijven. Alleen schuilt er achter mij veel meer dan een ander vaak verwacht. De mensen die mijn hulp nodig hadden en mensen die dicht bij mij staan wisten dit. Mijn verhalen inspireerde mensen en hielpen sommige die deze tijden ook hebben gekend of nu nog dagelijks mee maken. Zodoende besloot ik mijn verhalen met iedereen te delen. Geen geheimen meer voor de buitenwereld. Dit ben ik en dit is mijn leven! Een leven wat de meeste volwassenen nog niet eens hebben ervaren en mij toch onderschatte. Tja, dat is een grote fout wat veel mensen vaak maken. Achter iedereen schuilt een verhaal. Hier vertel ik dingen die vele andere nooit durven te vertellen en verbreek taboes. Mijn grens en schaamte is ver te zoek. Dankzij die feit kon ik één van de persoonlijkste bloggers van Nederland worden en misschien ben ik dat wel al. Hier kom je voor een verhaal en niet om te geinen.


  Stil zitten en terug kijken heb ik nooit geleerd. Je moet door en durf dingen recht in de ogen te kijken. Dat is iets wat ik heb geleerd van mijn leven. Vallen is niet falen, maar niet meer op staan wel. Heel vaak hoor ik dat mensen respect hebben hoe ik er mee om ga. Voor mij is dit heel normaal geworden. Dit is mijn leven en die accepteer ik volledig. Als ik deze keuze niet had gemaakt zou ik hier waarschijnlijk niet meer zitten. Nee, dan had je mij waarschijnlijk nog maar op één plek kunnen vinden, Het kerkhof. Gelukkig is dat laatste niet het geval.....

  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.