BesteBloggers

Blogger

Globegirl

Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Zo ontdek ik graag de wereld!

@Schiedam

7 volgers — 3 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Globegirl heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  een jaar geleden

  Winactie de prachtige porto alegro hangmat

  winactie de prachtige porto alegro hangmat

  Al eerder schreef ik over het doorkomen van de koude wintermaanden, maar nu geef ik jou de kans om het ultieme zomergevoel te krijgen. Wat geeft nou dat ultieme zomergevoel? Lekker relaxen in een hangmat met een boekje, het liefst met een gaaf uitzicht natuurlijk. Heb jij wel eens op reis in een hangmat een gelegen? Ik hing in Ghana vaak in een hangmat! Een hangmat geeft mij altijd een heerlijk zomergevoel. Wil jij dat gevoel in huis halen? Dat kan! Deze week dus een winactie met hangmat Porto Alegre van Luilak.nl

  Meer van Globegirl:

  dit is waarom jij west kalimantan moet bezoeken

  sta op de evenaar in pontianak bucketlist item

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.