BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  7 maanden geleden

  Winactie win een hangmat of stoel naar keuze

  winactie win een hangmat of stoel naar keuze

  Ik kreeg laatst een leuk mailtje van de Hangmattengigant, een bedrijf waarvan mijn hartje harder gaat kloppen. Ze hebben serieus hangmatten in alle soorten en maten. Zo kreeg ik weer de vraag of ik zelf een leuke hangmat mag uitzoeken, én ik mag er dus ook eentje weggeven! En niks is zo leuk dan mijn eigen volgers blij te maken.


  Het is alweer een tijd geleden dat ik een hangmat mocht weggeven, ik heb er van Tropilex in totaal al twee weggegeven en van Luilak ook één. Vandaag gaat het over de Tropilex Hangmatten: het leuke is dat ik er ook eentje aan jullie mag verloten met de beste en leuke reactie.

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.