BesteBloggers

Blogger

Papatoch

Papa Thijs vertelt, puur, onversneden en recht uit het hart

Deinze

3 volgers — 0 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Papatoch heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  6 maanden geleden

  Zeteline

  Zeteline

  Eèèèèèèèèèèèn hop.  Gezwind klom meneertje nummer 2 op de salontafel. Hij keek schichtig rond of iemand hem gezien had en sprong vervolgens vanop de salontafel in de zetel. Diezelfde zetel gebruikte hij iedere dag als trampoline. De rugleuning als zijn lanceerplatform. Wanneer hij daarop startte, kon hij als geen ander hoogte maken in de zetel. Als een kangoeroe stuiterde hij van de ene kant van de zetel naar de andere kant.


  Dit tafereel speelde zich meestal af tot hij uit het niets:


  “MENEERTJE NUMMER 2!”


  hoorde.


  Dat kwam dan uit de mond van één van zijn ouders. Die hadden het niet zo begrepen op het gebruik van de zetel als trampoline. Saai zitten en liggen in de zetel, dat kon dan weer wel, maar springen? Ho maar. Daar was die zetel niet voor gemaakt.


  Meneertje nummer 2 had hen graag even contact laten opnemen met de zetelhandelaar. Hij wist namelijk wel zeker dat zijn ouders dat nooit hadden gevraagd aan de zetelmaker, of er niet mocht gesprongen worden in zijn ontwerp.


  Misschien gaf hij hen wel lik op stuk en volgde hij de redenering van meneertje nummer 2.


  “Een zetel, beste ouders van meneertje nummer 2, is zeer zeker gemaakt om te springen. Liefst van al lanceer je jezelf vanop de rugleuning. Op die manier kan je makkelijk hoogte maken en bots je kangoeroegewijs zonder probleem de hele zetel rond.”


  Dat zou de meest perfecte uitleg zijn die de zetelmaker aan meneertje nummer 2 zijn ouders zou kunnen geven.


  Alleen, ze wilden geen contact opnemen met de beste man. Ze gingen er vanuit dat hun zetel, net als alle zetels van de mensen die ze kenden, gemaakt was om in te zitten en in te liggen. Mooi, met de schoenen buiten het zitoppervlak. Standaard zowaar.


  Wisten zij veel dat ze een zeteline hadden gekocht…

  Meer van Papatoch:

  sorry boys

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.