BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  5 maanden geleden

  Ziek geweest boulimia klachten afgewezen voor psycholoog om angst

  ziek geweest boulimia klachten afgewezen voor psycholoog om angst

  Hai, lieve volgers van Mellaah. Het is alweer een tijdje geleden dat ik over mezelf schreef, dit heeft zo zijn redenen een van die reden is dat ik de laatste tijd het liefste niet over mezelf praat. Ik vind het nogal een beladen onderwerp. Ik heb de laatste tijd nogal tegenslagen gehad, en ik probeer vandaag een paar van die dingen met je door te nemen.

  Meer van Mellaah:

  ik probeerde landerer lippenbalsems van eos

  producten van guhl die overtollig haarvet laat verdwijnen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.