BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  5 maanden geleden

  Ziek zijn als je moeder bent

  ziek zijn als je moeder bent

  Laatst was ik ziek. Wat een grap was dat, jongens! Want dat kan dus helemaal niet he met twee kleine kinderen in huis. En ik had geen lullig griepje, maar gewoon een zware buikgriep. Gewoon echt the works!  Allebei ziek


  Het drama (want dat was het!) begon op een maandagavond toen Wim thuis kwam. Hij moest op het werk nog wat dingen voorbereiden voor de volgende dag samen met een collega en hij had dus op z’n werk gegeten. Toen hij thuis kwam zei hij meteen al dat hij zich niet lekker voelde en hij dacht nog dat hij iets verkeerds gegeten had. Een kwartier later hing hij boven de wc-pot. Okeee. Toen ging het in mijn hoofd eigenlijk al mis want, klein detail: ik ben bang voor overgeven. Hmmh. En jawel, ik voelde mijn maag ook rommelen. Toch? Wim, die inmiddels van kotsfestijn nummer twee terug was, zei dat ik me dat in mijn hoofd had gehaald omdat hij gespuugd had en ik nu dacht dat ik ook moest.


  Emetofobie

  Het was half tien en we gingen maar naar bed. Tv kijken en dan hopen dat je gauw in slaap valt, dat idee. Mijn lijf dacht daar dus anders over want even later begon voor mij het drama: als ik weet dat ik écht moet gaan overgeven. Dat is een heel proces. Het begint met rillingen over heel mijn lijf, dan voegt zich daar klappertanden aan toe, ja echt. En tot slot begin ik heel erg te zweten. Op dat moment sta ik dus allang in de badkamer te k*tten. En het kan dan van twintig minuten tot een uur duren voordat ik daadwerkelijk spuug. OMG! Kots gewoon denk ik dan, maar zo werkt het niet. Een vinger in mijn keel steken is leuk, maar dan komt het er nog niet uit. Moet je je voorstellen dat ik die nacht vijf keer moest overgeven… Wat een gezeik he? Ik was kapot de volgende dag. Ka-pot. Er is nog eens een akelig woord voor die kots-angst ook: Emetofobie.


  En toen?
  Lees mee op La Log.nl!

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.