BesteBloggers

Blogger

Veusteveul

veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie! Naast blogger ben ik moeder, werknemer en vrijwilligster. Kortom, ik ben altijd bezig!

Wageningen

37 volgers — 24 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Veusteveul heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Zwemdiplomars en lechtr zwemmen

  zwemdiplomars en lechtr zwemmen

  Zwemdiploma’s, wij vinden dat de kinderen zwemdiploma A, B en C moeten halen. Ook na het behalen van deze drie diploma’s vind ik dat kinderen niet ‘echt’ kunnen zwemmen. Ze kunnen zich redden maar dat is het dan ook wel. Daarom zijn wij erg blij dat onze meiden allebei verder willen met zwemmen.  Wat na A, B & C


  Na het halen van de reguliere zwemdiploma’s bestaat bij de zwemvereniging waar onze meiden zwemmen de mogelijkheid om de Swimkick te volgen. Tijdens deze trainingen leren de kinderen slag voor slag de techniek van het zwemmen. Elke slag leren ze (normaal gesproken) in een half jaar aan, met twee jaar ben je klaar en kan je doorstromen naar de minioren training.


  Onze meiden


  De oudste heeft begin dit jaar de Swimkick Techniekschool afgerond en zwemt nu bij de minioren. Ze traint daar twee keer in de week. Helaas kan ze vanwege haar gezondheid en lage energiepeil nog even geen wedstrijden maar wie weet komt dat op korte termijn weer!


  De jongste heeft zaterdag haar C diploma gehaald en is sinds gisteren gestart bij Swimkick. Ze zal daar zo’n twee jaar zwemmen om alle slagen (rugcrawl, borstcrawl, schoolslag en vlinderslag) inclusief start en keerpunten onder de knie te krijgen. Ook zij zal binnenkort starten met wedstrijdzwemmen!


  Wat vindt jij van zwemmen? Wanneer kunnen kinderen volgens jou ‘echt’ zwemmen?


  Dit delen:

  Meer van Veusteveul:

  hoe vaak was jij je haar

  blije blog 14

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.