Blogs inzetten als marketing strategie

Wil jij online vindbaar worden met jouw website maar ervaar je veel concurrentie binnen de branche? Dan ga je natuurlijk op zoek naar andere manieren om toch bovenaan terecht te komen in de zoekresultaten. Met blog sites is dit mogelijk. Blog sites worden namelijk zo ingericht dat de focus ligt op informatieve content, of je nou op zoek bent naar meer informatie over wielrenner uitrustingen of een leuk artikel wilt lezen over een nieuw beauty product. Onze bloggers van Beste Bloggers plaatsen graag tegen betaling een unieke blog over een onderwerp naar keuze binnen jouw branche. Hierin plaatsen ze ook direct een linkje naar jouw website. 

Linkbuilding met blog sites

Het laten plaatsen van een linkje in zo’n blog heeft meer effect dan je denkt. Het is namelijk niet alleen goed voor je merkbekendheid, maar ook nog eens goed voor je online zichtbaarheid. Als marketeer of webmaster ben je vast en zeker bekend met linkbuilding. Iedere website heeft namelijk een linkprofiel bestaande uit inkomende en ook uitgaande links. Aan de hand hiervan en nog andere factoren wordt de autoriteit van de website bepaald. Een link kan daarbij ook wel gezien worden als stem. Des te meer stemmen van autoritaire websites, des te meer autoriteit jouw website krijgt, en hiermee dus beter scoort in de zoekmachine. 
Daarnaast is een link nóg interessanter wanneer deze afkomstig is van een branche gerelateerde website. Daarom zijn blog sites ideaal om te gebruiken bij je marketing strategie, onze bloggers zijn allemaal gespecificeerd in een bepaalde branche of niche. 

In contact komen met onze bloggers?

Wil jij graag een uniek artikel laten schrijven door een van onze bloggers en daarmee je online vindbaarheid en autoriteit verbeteren? Schrijf je dan nu in op Beste Bloggers en laat je gegevens achter! Wij gaan voor jou op zoek naar de beste match tussen adverteerder en blogger(s). Je hoeft zelf dus helemaal niks te doen. Door jouw voorkeuren op te geven, laten wij jou weten wanneer we weer een passende blogger hebben gevonden met blog sites die helemaal in jouw straatje passen. 

Meer weten over de samenwerking met onze bloggers? Neem dan contact op met Beste Bloggers!

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl