Bloggen via Beste Bloggers

Bloggen is voor bedrijven een effectieve manier om hun merk bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Er zijn dan ook veel ondernemers die een blogger hebben gezocht die hen bij het bloggen kunnen helpen. En deze vraag neemt tegenwoordig alleen maar toe. Beste Bloggers is daarom op zoek naar nieuwe bloggers. Als blogger platform beschikken wij over een groot netwerk aan adverteerders. Wij helpen bedrijven met het vinden van een geschikte blogger, waar jij er misschien straks één van bent. Op basis van je wensen, interesses en het soort blog gaan we voor je op zoek naar uitdagende campagnes. Jij bepaalt zelf welke opdracht je aanneemt en hoe deze wordt ingevuld. Een blogger samenwerking is dé manier om je als blogger te presenteren aan het grote publiek en te laten zien wat je in huis hebt.

Bloggers gezocht: hoe werkt de samenwerking?

Beste Bloggers biedt een full service platform aan bloggers. Wanneer je graag als wilt starten met betaald bloggen, hoef jij je enkel bij ons aan te melden. Na je inschrijving bekijken we je wensen en gaan we op zoek ondernemers die bloggers hebben gezocht voor een betaalde opdracht. Je kan van ons regelmatig uitdagende opdrachten verwachten. Na elke geschreven blog ontvang je een fijne vergoeding. Hoeveel dit bedrag bedraagt, is afhankelijk van het soort project. Beste Bloggers regelt de administratie en betaling. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over eerlijke prijsafspraken, onderhandelingen en deadlines, maar hoef jij je enkel te richten op het schrijven het plaatsen van prikkelende content. 

Je aansluiten bij hét bloggers netwerk van Nederland?

Spreekt 'bloggers gezocht betaald' jou aan? Meld je dan aan op hét bloggers platform van Nederland: Beste Bloggers. Wij geven je de kans om op een unieke manier je blog aan het grote publiek bekend te maken en je eerste stap als invloedrijke blogger te zetten. Het maakt hierbij niet uit of net bent begonnen met bloggen of al een gevestigde blogger bent, er ligt altijd een leuke opdracht op je te wachten.

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl