Wat is content marketing?

Bij content marketing staat relevante informatie centraal. Deze relevante informatie is gericht op de doelgroep die de informatie ook echt kan gebruiken. Deze tekst kan bijvoorbeeld worden gezien als content marketing, jij wilt meer weten over content marketing en content creatie en wij schrijven er een artikel over. Dankzij deze informatie bieden wij jou meerwaarde, je leert immers iets bij wanneer je dit artikel leest, maar je komt tegelijkertijd ook in aanraking met ons als bedrijf. En dat is waar content marketing goed voor is. Zinvolle informatie en meerwaarde bieden aan jouw doelgroep zonder hierbij direct je producten of diensten te vermelden of promoten. 
Een ander voorbeeld van content marketing kan zijn een bedrijf die poetsmiddelen verkoopt. In de blog op hun website bespreken ze hoe je het best een bepaald soort steen het beste schoon kunt maken. Natuurlijk worden hier wel eigen producten in vermeldt, maar de bezoeker is op de pagina terecht gekomen omdat iemand wilt weten hoe degene marmer het best kan schoonmaken. 

Meer klanten met de juiste content creatie

Het doel van de juiste content creatie en content marketing is natuurlijk het aantrekken van klanten. Dit wordt door middel van aantrekkelijke teksten en de juiste content creatie gedaan. Zo wordt de tekst geschreven voor de doelgroep maar wordt de tekst ook geoptimaliseerd voor de lezers. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van bijvoorbeeld een e-mailadres balkje waar lezers hun e-mailadres achter kunnen laten. 

Content marketing door bloggers

Het is als bedrijf ook mogelijk bloggers in te schakelen voor content creatie en content marketing. Dankzij ons blognetwerk beschikken wij over vele bloggers in verschillende branches die klaar staan om een blog voor jou te schrijven. In de blog plaatsen de bloggers een linkje naar jouw website, jouw dienst of een product die jij verkoopt. Op deze manier krijgt jouw website meer aandacht en zal daarbij ook jouw vindbaarheid versterken. Content marketing kan dus ook zeker weten worden uitbesteed! 

Wil jij meer weten over onze bloggers en ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Vraag dan nu een offerte of advies aan!
 

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl