Wat is een content marketing plan?

Content is een essentieel onderdeel van de online marketing strategie van je bedrijf. Aangezien potentiële klanten op diverse manieren kunnen worden bereikt, is het een vereiste de juiste informatie, op het juiste moment en via de juiste kanalen te verspreiden. Om het overzicht te bewaren, is het verstandig een contentplan op te zetten. In dit marketingplan wordt duidelijk beschreven welke doelen je als bedrijf nastreeft en met welke content dit moet gebeuren. Zo stimuleert een contentplan jouw team met het creëren van kwaliteit content, die jouw website hoger in Google laten scoren en relevante bezoekers oplevert.

Content plan: bloggen

Zomaar content creëren en plaatsen op je website is niet voldoende om meer relevante leads en hogere conversie te behalen. Om online zichtbaar te zijn, is een goede content marketing plan die jouw doelgroep weet te bereiken belangrijk. Een blog is hiervoor een goede manier. Met een blog zet jij je als expert binnen je vakgebied neer en promoot je op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier jouw merk, product of dienst. Bezoekers zien je blog niet als een promotiepraatje, maar zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in het onderwerp. Zij bekijken andere onderwerpen op je site en zullen eeder bereid zijn zich te converteren. Hiermee is een blog als onderdeel van je contentplan dé perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten.

Maak kennis met Beste Bloggers

Wil je bloggen graag onderdeel maken van je content marketing plan, maar heb je geen tijd of ervaring om zelf te bloggen? Als bloggersplatform van Nederland kan Beste Bloggers je helpen bij het vinden van professionele bloggers die het werk van je overnemen. Wij beschikken over een uniek netwerk van veelzijdige bloggers binnen diverse branches die samenwerkingen met bedrijven aangaan.

Hoe het werkt: na je aanmelding als adverteerder gaat Beste Bloggers aan de slag met het zoeken van geschikte bloggers. Wij sturen je een lijst met matches; jij kiest een blogger die aansluit op je visie en doelen. Dan start de samenwerking. Passend bij je contentplan creëert de blogger unieke content waarin je bedrijf, dienst of product op een aantrekkelijke wijze wordt gepromoot. Beste Bloggers regelt de nakoming van afspraken en betaling en neemt je zorgen uit handen. Zo helpen we jouw content marketing plan te verwezenlijken en de groei van je onderneming te realiseren.

Start vandaag!

Wacht niet langer met het creëren en uitvoeren van je content plan middels een blog. Vraag een offerte aan bij Beste Bloggers. Wij helpen je bij het vinden van professionele en creatieve bloggers die jouw online marketing strategie op unieke wijze tot uitvoering kunnen brengen, waarmee jij online succes behaalt.

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl