Waarom een blog schrijven voor adverteerders?

Als blogger schrijf je regelmatig blogs om je bezoekers te informeren of te amuseren en hoop je hiermee je groep volgers uit te breiden. Het is een prima methode om als hobby een kleine kring mensen te inspireren. Wil je echter het bloggen naar een hoger niveau tillen, dan is een gastblog schrijven iets voor jou. Door gastblogs te schrijven worden je blogs onder een nieuwe en grotere groep mensen gepubliceerd en gedeeld. Het is een eenvoudige manier om je naamsbekendheid te vergroten en je als professionele blogger te presenteren. Met een gastblog schrijven kan je dan ook meerdere doelen realiseren:

  1. Je als blogger positioneren als een expert binnen je vakgebied 
  2. Meer bezoekers naar je website ontvangen
  3. Meer links op andere websites die verwijzen naar je blog en hiermee zorgen voor een betere vindbaarheid van je blog in Google.

Met een blog schrijven voor bedrijven zet je dus eerste stap naar een professionele blogcarrière waarin je blog écht zal opvallen.

Gastblog schrijven via Beste Bloggers

Lijkt een gastblog schrijven jou een leuke uitdaging? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar interessante opdrachten. Wanneer je hiermee start, kan het nog een aardige zoektocht zijn om passende opdrachtgevers te vinden. Beste Bloggers kan je hierbij helpen. Wij beschikken over een uniek netwerk met een groot aanbod aan opdrachtgevers. Na je aanmelding bekijken we of jij als blogger in aanmerking komt om een blog te schrijven voor adverteerders. Nadat je een goedkeuring hebt gekregen, ontvang je regelmatig via de mail leuke opdrachten die passen bij je interesses. Ga je de uitdaging aan? Dat is het tijd om een gastblog te schrijven. Je hebt hierin de regie over de inhoud en de vorm van de blog. Na het bloggen ontvang je via Beste Bloggers een fijne vergoeding. Wij regelen de administratie en uitbetaling, zodat jij de volledige focus hebt om een blog te schrijven.

Wil je bloggen op een hoger niveau?

Vind je het bloggen als hobby leuk, maar is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Start met een gastblog schrijven. Met ons grote bloggers platform helpt Beste Bloggers jou bij het vinden van een unieke blog samenwerking. Het maakt niet uit je of je een startende blogger bent of al meer ervaring hebt, elke blogger is welkom om zich aan te sluiten bij ons grote bloggers netwerk.

Wacht daarom niet lager en meld je direct aan als blogger bij Beste Bloggers! Wij gaan direct voor je op zoek naar te gekke opdrachten.


 

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl