Sluit je aan bij blognetwerk Beste Blogger!

Met jouw blog geld verdienen en inkomsten genereren? Het is mogelijk dankzij ons blognetwerk met adverteerders en bloggers. Onze Nederlandse adverteerders en bloggers zijn op zoek naar een waardevolle samenwerking. En wij van Beste Bloggers gaan aan de slag met het maken van de juiste combinaties om jou als blogger van werk te voorzien om geld te verdienen met bloggen en adverteerders de mogelijkheid te geven hun product of dienst via jouw blog te promoten!

Hoe wij te werk gaan

Om gebruik te maken van het blognetwerk van Beste Bloggers en met een blog geld te verdienen, moet je je als eerst aanmelden voor ons platform. Wij beoordelen na de inschrijving jouw blog of website op onderwerp, bekijken metrics van je website (bezoekersstatistieken - DA, PA, DR, UR) en bepalen hiermee of en voor welke opdrachtgevers jouw blog geschikt zou kunnen zijn. Vanaf de goedkeuring kun jij opdrachten van ons verwachten. Meestal zal dit een opdracht zijn voor het schrijven of publiceren van een artikel op je blog, waar een link in is verwerkt. Deze opdrachten waarmee je geld kunt verdienen met bloggen, kun je zelf altijd accepteren of niet. Nadat je de opdracht hebt goedgekeurd kun je beginnen met het schrijven van de blog om geld te verdienen.

Met je blog geld verdienen

Voor het schrijven en plaatsen van een blog op jouw website, krijg je natuurlijk een leuke vergoeding. Hierbij kan je zelf een richting aangeven hoeveel je met je blog wilt verdienen. Natuurlijk helpen wij jou hierbij zodat het ook voor de adverteerders interessant blijft een blog bij jou te laten plaatsen. Het maakt niet uit of je net pas bent begonnen met bloggen of dat je al veel ervaring hebt. Echter zullen je blogs wel aan een minimum vereiste kwa tekst kwaliteit moeten voldoen om interessant te kunnen zijn voor adverteerders. Onze adverteerders zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerking met bloggers waar ze een artikel kunnen plaatsen.

Ben jij klaar voor de start om geld te verdienen met je blog? Meld je dan nu aan via Beste Bloggers en start met bloggen! Wij doen de rest.

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl