Linkbuilding met bloggers

Linkbuilding is één van drie peilers die essentieel is om hoger in Google te komen. Met Linkbuilding worden links van jouw website op andere websites genoemd. Google ziet dit als een stem. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter jouw website gezien wordt. Google geeft hierdoor meer waarde aan je website en zorgt hiermee dat je hoger in Google zal komen. Het is hierbij echter wel van belang dat je links op kwalitatieve sites worden geplaatst, die een relevantiehebben met je website of branche.

Blogs zijn hiermee een ideaal platform die je verder op weg kunnen helpen. Bloggers beschikken over een grote groep bezoekers, hebben verschillende interesses en schrijven over diverse vakgebieden. Professionele bloggers gaan graag een blog samenwerking aan, waarin ze jouw merk, dienst of product op een unieke wijze promoten. Dit geeft je website relevante backlinks en zorgt dat je hoger in Google zal komen. Aan de andere kant lever jij bloggers interessante content die hen helpt met een grotere naamsbekendheid, Hoger in Google komen via linkbuilding met bloggers is hiermee een mooie samenwerking van ondernemers die elkaar helpen succesvol te worden.

Hoger in Google komen met Beste Bloggers

Het vinden van passende bloggers voor je bedrijf kan een lastige zoektocht zijn. Want waar begin je met zoeken? Beste Bloggers kan je daarbij helpen. Wij zijn een groot blogplatform in Nederland en beschikken over een uniek netwerk van bedrijven en bloggers. Beste Bloggers helpt de zoektocht voor adverteerders te verkleinen door geschikte bloggers binnen ons netwerk te zoeken die jouw wensen kunnen verwezenlijken.

Hoe het werkt: na je aanmelding als adverteerder horen we graag je wensen aan voor een geschikte blogger. We gaan vervolgens op zoek naar passende bloggers. In een unieke samenwerking zal de gastblogger jouw bedrijf promoten, waarmee jij hoger in Google zal komen. Beste Bloggers regelt het verloop van de samenwerking, de administratie en de betaling. Zo nemen wij het werk van je over en ontvang je van Beste Bloggers een totaal pakket aan services die jouw onderneming helpt naar een betere vindbaarheid, relevante leads en online succes.

Online vindbaar worden?

Wil je snel en effectief hoger in Google komen? Linkbuilding via Beste Bloggers kan je daarbij helpen. We gaan voor je op zoek naar professionele en creatieve bloggers die jouw website relevante backlinks geven voor een hoge zoekpositie in Google. Vraag een offerte of advies aan bij Beste Bloggers en word online vindbaar!

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl