+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl

Sluit je aan bij een snel groeiend blognetwerk

Influencers gezocht? Door je aan te sluiten bij het blognetwerk van Beste Bloggers kun je in contact komen met verschillende soorten bedrijven die met jou een samenwerking aan willen gaan. Jouw naam wordt in de lijst opgenomen zodat wij de perfecte match kunnen maken tussen adverteerder en blogger. Hiervoor kijken we naar het onderwerp van jouw blog maar ook de metrics van de website, om er zeker van te zijn dat jouw blog voldoet aan de wensen van de adverteerder.

Influencers zoeken voor een samenwerking

Steeds meer bedrijven zijn bezig met een influencer zoeken die ze kunnen inzetten voor content marketing. Een influencer met een leuke blog kan immers veel waarde bieden aan bedrijven wanneer ze hier een artikel met link op mogen plaatsen. Influencers gezocht? Dan wordt je als bedrijf vaak overspoelt met vele mogelijkheden. Daarom maakt Beste Bloggers het makkelijk voor adverteerders die op zoek zijn naar echte SEO bloggers, die kunnen helpen hun website te versterken middels linkbuilding. Influencers zoeken? Meld je dan nu aan bij Beste Bloggers, wij gaan voor jou binnen ons netwerk op zoek naar de juiste influencers. 

Content marketing biedt voor vele influencers en bloggers de mogelijkheid om hun hobby om te zetten in iets waar ze geld mee kunnen verdienen. Schrijven over producten of onderwerpen waar je affiniteit mee hebt op je eigen blog en er ook nog eens betaald voor krijgen, wie wilt dat nou niet? Om gemakkelijk contact te leggen met adverteerders die influencers zoeken, kun je je aanmelden bij het blognetwerk Beste Bloggers. 

Influencer gezocht voor blogopdrachten 

Bij Beste Bloggers komen er regelmatig nieuwe opdrachten binnen waarmee influencers aan de slag kunnen gaan. Zo wordt er regelmatig een influencer gezocht voor het bloggen over een bepaald product, maar wordt er ook een influencer gezocht voor het aangaan van een langere samenwerking. Wil jij lekker creatief bezig zijn met je content en ondertussen doen wat je leuk vindt en bloggen over onderwerpen precies binnen jouw straatje? Wij van Beste Bloggers helpen jou hier graag mee! Reageren op onze oproep voor influencers kan via ‘Meld je nu aan’.

Bezig met influencers zoeken? Meld je dan aan als adverteerder en kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza