+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl

Influencers als marketing tool

Hoewel jaren geleden het plaatsen van banners voor online advertising effectief was, heeft het tegenwoordig veel meer voeten in de aarde om als merk de aandacht van je doelgroep te krijgen. Een doeltreffende manier om je potentiële klanten te bereiken, is via bloggers. Deze influencers domineren momenteel de online marketing wereld. Ze beschikken over een grote groep volgers die een blogger als een ware trendsetter en expert zien. Bloggers vertellen iets op een authentieke manier en inspireren op deze manier hun volgers dit ook te doen. Influencers zijn hiermee dé online advertising tool om jouw merk, dienst of product te promoten. Niet alleen geniet je van de grote sociale invloed van bloggers, maar kun je door het kiezen van de juiste blogger jouw doelgroep in één klap bereiken. Beste Bloggers helpt jou bij het vinden van passende bloggers voor je onderneming.

Online advertising met Beste Bloggers

Misschien denk je nu: online marketing met behulp van bloggers is voor mij dé online marketing strategie waar ik naar op zoek ben. Dan is het tijd om een geschikte blog te vinden voor de online advertising van jouw merk. Laat Beste Bloggers je daarbij helpen. Wij zijn een groot bloggers platform in Nederland die ondernemers en bloggers bij elkaar brengt. Op basis van je wensen, eisen en bedrijfsidentiteit als input gaan we voor jou op zoek naar geschikte bloggers binnen ons uniek netwerk. Je bent hierin vrij bloggers te selecteren of af te wijzen en bepaalt hiermee zelf welke samenwerking je met een influencer aangaat. Wanneer je een go geeft, gaat de blogger aan de slag met het schrijven van prikkelde content, waarin je merk, dienst of product op een creatieve wijze wordt gepromoot. Je wordt op de hoogte gehouden over de voortgang en de uiteindelijke oplevering. Wij van Beste Bloggers zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom betaal je enkel wanneer jouw online advertising geslaagd is en echt resultaat oplevert. Beste Bloggers neemt zo jouw zorgen uit handen en verzorgt influencer marketing helemaal op maat.

Maak gebruik van ons influencer netwerk

Spreekt online advertising met influencers jou aan? Beste Bloggers gaat voor jou op zoek naar professionele bloggers die op een authentieke en creatieve wijze gaan zorgen voor een groter succes van je bedrijf. Vraag een offerte aan voor ons platform en start direct met online advertising.

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza