+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl

Influencer marketing

Online reclame maken is tegenwoordig steeds lastiger. Je potentiële klanten krijgen een informatie-overload door de grote online wereld en worden niet warm gemaakt met de eerste en beste banner. Als ondernemer vraagt dit om een goed doordacht online marketing strategie die effectief de juiste mensen aanspreekt. Influencer marketing is hiervan één methode. Hierbij wordt met behulp van bloggers jouw merk, product of dienst met pakkende content gepromoot op een blog. Deze influencers beschikken over een grote groep volgers die geïnteresseerd zijn in een onderwerp dat overeenkomt met jouw bedrijf. Deze volgers zien bloggers als een vriend en inspiratiebron, en zijn hierdoor eerder aangespoord een aankoop te doen. Zo is online reclame maken via een influencer dé manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en sales te verhogen. Beste Bloggers kan als blogplatform jouw helpen met influencer marketing.

Online reclame maken met Beste Bloggers

Je bent eruit: influencer marketing is dé online marketing strategie die jouw onderneming kan helpen groeien. Maar waar vind je de bloggers die jou bij het online reclame maken kan helpen? Als bloggers platform in Nederland helpt Beste Bloggers bedrijven met het vinden van geschikte bloggers. Wij hebben een groot bloggers netwerk waarbij professionele bloggers met veel diverse interesses zijn aangesloten. Na je aanmelding als adverteerder gaan we aan de hand van je merk of campagne op zoek naar bloggers die overeenstemmen met je vakgebied. Als ondernemer bepaal jij zelf welke blogger voor jou aan de slag mag. Na een akkoord creëert de influencer een unieke, pakkende en aantrekkelijke blog waarin je bedrijf wordt gepromoot. Zo hoef jij je niet bezig te houden met het vinden van een professionele blogger en zorgt Best Bloggers voor de realisatie van effectieve online reclame.

Jouw bedrijf op een unieke manier promoten?

Wil je graag op een unieke manier online reclame maken voor je bedrijf? Online marketing met behulp van bloggers leidt je naar meer relevante leads, hogere conversie en een grote naamsbekendheid. Laat Beste Bloggers je helpen bij het vinden van creatieve bloggers die passen bij je onderneming. Vraag een offerte aan voor ons blogplatform en ontdek de mogelijkheden.

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza